Klanten login
Home » Algemeen » Private GSM zet gestaag door

Private GSM zet gestaag door

Helaas zijn de kantoorgebouwen steeds minder geschikt om mobiele signalen van de publieke operators door te laten met als gevolg een slecht of geen bereik. De operator heeft ook wettelijk gezien geen verplichting om ‘indoor dekking’ te verzorgen. En hoewel oplossingen om het publieke GSM-netwerk naar binnen te brengen voorhanden zijn (zoals bijvoorbeeld repeaters, DAS of Small Cells), dient de operator altijd toestemming te geven. En dit gebeurt in de praktijk haast nooit en als het al gebeurd is het een kostbare aangelegenheid.

‘Mobiel tenzij beleid…’kan daarom het beste gerealiseerd worden met uw eigen zendmast op basis van MCS Private GSM technology. Daarmee heeft u ‘indoor’ uw 100% betrouwbare oplossing, wat onafhankelijk opereert van het publieke GSM netwerk. Omdat ‘MCS Private GSM’ ook kan functioneren als u buiten uw kantoor bent, heeft u hiermee het beste van 2 werelden, namelijk uw eigen zendmast voor indoor gebruik en het publieke GSM-netwerk voor outdoor bereik.

In het Telecom Business Magazine (TBM) nummer 10 van oktober 2014 wordt er aandacht aan besteed. U kunt dit artikel hier lezen.

  • VRAGEN

    Heeft u vragen, neem dan contact op met Combird

    +31 (0)88 711 00 00
    maandag t/m vrijdag
    09:00 - 17:00

  • delen